Top

by:Larm

 

3 dager, 25 scener, 400 konserter, ett festivalpass. Kun én uke igjen til by:Larm er i gang!

Oslo fylles opp av musikk og moro og forvandles til en egen liten festival i tre hele dager. Du har sjansen til å se både nye håpefulle og noen litt mer etablerte artister - døgnet rundt! Med 400 konserter fordelt på 25 scener midt i byen er vi sikre på at alle som kommer vil få mange fantastiske konsertopplevelser!

 
by:Larm er todelt med en festival og en konferansedel. Festivalen skjer på kveldstid og er åpent for publikum. Her legges det hovedsakelig vekt på presentere artister som er i angrepsposisjon, enten her hjemme eller i utlandet. Programmet er spekket med spennende navn fra Norge og Norden. Det inneholder nesten 50 håndplukkede norske demoartister, over 30 spennende skandinaviske artister, rundt 20 folk-/jazz- og roots-artister og i tillegg 50 etablerte norske artister som satser på å gjøre det stort i utlandet.
 
by:Larm har hovedscener rundt Youngstorget innenfor en radius på 200 meter, blant annet Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene. For detaljert artistprogram, spillesteder og mer info: www.bylarm.no
 
Det selges festivalpass for en eller flere dager som gir adgang til alle klubbene. Enkeltbilletter selges kun i døra og bare dersom det er ledig kapasitet. Festivalarmbånd har med andre ord prioritet foran enkeltbillett, og det er ingen garanti for at det i det hele tatt legges ut enkeltbilletter.
Bottom