Top

Sjelfull musikk fra Øksendal

 
Starstruck from Stay for Dinner, by Øksendal -  Photo: Official Cover Art

Starstruck, by Øksendal Foto: Official cover art

Dagfinn Øksendal er en artist fra Kristiansand som går under artistnavnet Øksendal. Hans første singel “Starstruck” lanseres 5. Oktober, og den vil også være på albumet som kommer til våren neste år. På dette albumet har Øksendal fått hjelp av musikerne Kjetil Grande, Arne Kjelsrud Mathisen og Ragnar Lillemark.

Det første en tenker er at dette er rytmisk og fengende retro rock. Låtene er preget av en melankolsk, sår og unik stemme som perfekt komplementerer gitarens seige, tøffe riff i bakgrunnen og gjør det veldig behagelig og avslappende å høre på. Samtidig som Øksendal synger godt engelsk har han i tillegg en sjarmerende norsk aksent som bidrar til et enda større særpreg. Alt dette bidrar til å gi musikken en god blanding av muntert og melankolsk.

I tillegg er selvfølgelig også de fine tekstene et viktig element i musikken. Disse er fylt av mange fine anekdoter og ordspill, samt rørende og sterke historier. Det er ingen tvil om at det er lagt mye personlig inn i dem. Det er definitivt verdt å lytte godt når en hører på disse sangene.


Alle som liker Facebook siden fra i dag får tilsendt link til Starstruck, du blir da blant de aller første som får høre singelen. Klikk her for å følge Øksendal på Facebook!

 
Bottom