Top

Dalane Blues Festival 2017

Endelig var det tid for Dalane Bluesfestival igjen og i år så feirer festivalen 15 års jubileum. Festivalen er som vanlig lokaliser i Egersunds koselige sentrum. Med hovedscenen plassert midt på torget og de andre scenene en kort spasertur unna.

Ledfoot @ Dalane Blues Festival 2017 - Photo: Egil Jostein Ueland

Du verden for en konsert! Gothic Blues fra Ledfoot (Tim Scott).Foto: Egil Jostein Ueland

Festivalen ble høytidelig åpnet på torsdag den 15 juni kl 18.00 med blant utdeling av årets musikkpris. Denne gikk i år til Hans Berge Stokkeland fra Helgåleiren, for hans innsats for kulturlivet i nærområdet.

Det lokale bandet G5 fra Egersund startet festivalen på den intime scenen Sykkelverkstedet. Deretter var det klart for Jærens Bluesdronning, Bente Bårdseth i bandet miss B & The Blue Cats. Kvelden ble avsluttet med Eric Slim Zahl & The South West Swingers.

Fredag

På fredagen starter programmet tidlig, og med fint vær viser Egersund seg fra sin aller beste side. John Ainsworth åpner dagen kl 12 med en konsert på Sykkelverkstedet. Ainsworth er en singer-songwriter fra Manchester, og har det man kan kalle sin egen unike stil.

Kl 14.00 var det klart for Sincerly, Frank også denne konserten på Sykkelverkstedet. Sincerly, Frank er en duo fra Stavanger og består av Emilie Eie og Casper Bjelland Hatlestad. De spiller en slags folkpop.

Fantastiske Big joe Bone (Danny Wilson) var kl 17.30 på scenen på utestedet BarTender. Danny Wilson er en solo artist fra Wales som spiller det som han kaller for ”Blues-Grass” musikk. En blanding av delta blues, bluegrass, Gospel og hillbilly musikk.

Daniel Eriksen er klar på Sykkelverkstedet kl 18.30. Eriksen har spilt og turnert i over 20 år og spiller sin egen unike stil med en blanding av delta stil blues, ispedd gospel og boogie. Han mottok Spellemannspris i 2014.

Dette var en regelrett fantastisk konsert.

Noe forsinket inntok Big Band Bonanza hovedscenen. Organisasjonen Big Band Bonanza ble stiftet i 2015 og spiller kjente og kjære klassikere innen rythm & blues, soul og rock´n´roll. Her er det snakk om virkelig storband, dersom jeg ikke tellet helt feil så var de rett 20 stk på scenen.

Dette var kveldes første hakeslepp for min del. Dette var fantastisk og jeg gleder meg virkelig til å se denne gjengen igjen.

John Ainsworth var klar for dagens andre konsert rett over kl 1930. Denne gangen på scenen Konsulatet, lokalisert i Grand hotell.

Kl 20.00 gikk Gaffoot på scenen Hos Veli. Gafoot er en duo bestående av Vidar Seljen Melby og Jonathan Fimland Kleven. Dette er en virkelig underholdene konsert. Duoen stiller med gitar og et rikt sett med rytme instrumenter. Spiller Gaffoot i nærheten så er det et band som en absolutt bør få med seg!

Glenn Braadland Band gikk på scenen på Sykkelverkstedet kl 20.30. Dette er et sterkt bluesband fra Stavanger. Frontmann Glenn Braadland er en fantastisk gitarist og leverer så det holder.

Også i år har Egersund Rockeklubb en egen Rockescene. Første konsert på denne scenen skulle ha vært med Borderline Case, men disse måtte avlyse. Så kl 20.30 gikk bandet Vicereine på scenen. Og det var ingen dårlig erstatning.

Vokalist er omtrent mer ute på gulvet blant publikum en han er på scenen. Bandet spiller det som de kaller for ”Tropical Death”.

Led Zeppelin tribute bandet Gentle Groove gikk på hovedscenen kl 21.30. Dette bandet blir omtalt som Europas aller beste Led Zeppelin tribute band. Noe jeg så absolutt vil påstå at de gjør. Det var en fryd å både høre og se bandet spille seg igjennom den ene fantastiske låten etter den andre.

Samtidig gikk Big Band Bonanza på Rockescenen en redusert bemanning, slik at det ble litt løping mellom de to scenene. Big Band Bonanza kjørte et litt mer rocka sett på Rockescenen, og det var virkelig fornøyelig.

Strengeplukk gikk på scenen Hos Veli kl 22.00. Dette er et bluesgrassband bestående av jazzlinje studenter fra stavanger. Bandet er virkelig en opplevelse.

Set-liste Rowdy & Raunchy

 1. Det går ikje tog herifrå
 2. Never Growing Up
 3. Wait a minute
 4. I´m already Gone
 5. Everything Seems to Fall...
 6. Your Favourite Band Sucks
 7. Stadium of Sins
 8. I promise You I`m Okay
 9. Killing Happiness
 10. We Are The Warriors

På Sykkelverkstedet gikk Magnus Berg på scenen kl 22.30. Magnus Berg er en fremragende gitarist og er utrolig engasjerende på scenen. Det er en fryd å høre, og vi får servert gamle klassikere og Berg`s egne låter.

De lokale punk rock heltene Rowdy & Raunchy går på Rocekescenen kl 22.30. Dette er første gangen jeg får sett bandet live og jeg var meget positivt overrasket. Disse guttene leverte!

Omtrent samtidig gikk kveldes headlinere på scenen, både på Hovedscene og på rockescenen.

Kl. 23.00 går Ledfoot på scene på Konsulatet. Ledfoot (Tim Scott) spiller det som han omtaler som Gothic Blues. Dette var festivalens andre hakeslipp for min del. Jeg viste ikke hva jeg gikk til, men du verden for en konsert!

Stacie Collins Band gikk på hovedscenen, mens Captain Caravan gikk på Rockescenen kl 23.30. Stacy Collins er et fyrverkeri på scenen bare så det er sagt med en gang. Hun lager musikk som en kan si er en blanding av eller ligger i grensene på blues, country og rock. Og selv om jeg i forkant av konserten var en smule skeptisk så var dette virkelig bra!

Lørdag

På lørdagen starter også programmet tidlig. Allerede kl 12 er Big joe Bone i gang med sin andre konsert på festivalen. Denne gangen spiller han på Sykkelverkstedet.

Samtidig så avholdes det seminarkonsert på hovedscenen. Dette er resultatet etter ungdommens samspillseminar som har blitt avholdt sammen med Big Band Bonanza.

På Grand Terrasse blir det servert Champagne Lunch kl 14.00. Mens lunchen blir fortært spiller Steel`n Pole. Samtidig så er det Blues Jam med Corey Dennison på Sykkelverkstedet.

Big Joe Bone har sin tredje konsert på denne festivalen kl 17.30 på BarTender. 

Tronerud & Klepp går på scenen på Sykkelverkstedet kl 18.00. Dette er en Duo bestående av Geirulf Tronerud og Thor Kristian Klepp. Begge to er fra Egersund og har lang fartstid i bluesmiljøet. De spiller variert akustisk blues er virkelig spennende å se live.

Kl 19.00 går Glenn Braadland Band (Big Band Edition) på hovedscenen og med seg på laget så har de unge musikere som får vist seg frem på scenen. Utrolig fint å se at den neste generasjonen musikere få boltre seg på scenen sammen med Glenn Braadland og gjengen.

Gaffoot er klar for sin andre konsert på festivalen, og går på scenen på Sykkelverkstedet kl 19.00.

Set liste Vrakfeber

 1. Oiltrash
 2. Alone at Last
 3. Sitcom
 4. Mountains
 5. Creativity
 6. Lust
 7. Insure Youre Cat
 8. Loosing My Self To love
 9. Born Free

Vidar Johnsen spiller på scene Konsulatet kl 20.00. Her er lysene dempet og det er kun stearin lys på bordene rundt om i lokalet. Noe som gjør at det det blir en intim og atmosfærisk konsert. Vidar Johnsen er en kjent og kjære artist som har hatt en lang karriere slik at vi får servert låter fra hans solo arbeid og fra hans fortid i Vamp.

Samtidig som Vidar Johnsen spiller på Konsulatet, spiller John Ainsworth på scenen HosVeli. Dette er John sin tredje konsert på festivalen.

Dagens første konsert på Rockescenen er med Bryne-bandet Vrakfeber. De går på scenen kl 20.30. Dette er tredje konserten min med bandet og jeg må innrømme at jeg koser meg glugg i hjel. Bandet spiller egenproduserte låter med et lydbilde som er inspirert av 60-70 talls rock.

Midnight Choir går noe forsinket på scenen ca kl 21.30. Dette er første gang jeg ser Midnight Choir live. Og det er rett og slett fantastisk å høre Paal Flaata synge. Dette er virkelig Americana av ypperste klasse!

Dessverre fører forsinkelsen til Midnight Choir til at jeg ikke får med meg starten på Corey Denison Band sin konsert på Sykkelverkstedet kl 21.30.

Dette er virkelig noe som svinger. Corey er en førsteklasses entertainer og en utrolig dyktig gitarist. Jeg har en mistanke om at han begynner å bli en ”norgesvenn” som enkelte andre artister blir beskrevet som. Da han stortrivdes i Egersund.

Set liste Midnight Choir

 1. Daylight`s Wasted
 2. Double Blank
 3. October 8
 4. Mercy of Maria
 5. Mudder River of Loneliness
 6. Bayview (Time ain`t no Friend)
 7. Jeff Bridges
 8. Into The Dark
 9. Violence of the World
 10. Amsterdam Stranded
 11. Snow In Berlin
 12. Waiting for The Bricks to Fall
 13. My Masquerade
 14. Dear Friend
 15. Long Hard Ride
 16. Sister of Mercy
 17. Painting by Matisse
 18. The Ballad of Emma Delonger
 19. Walking after Midnight

Selv om Midnight Choir spiller er det stinn brakke i Sykkelverkstedet.

På Rockescenen gikk også Somewhere Beyond på scenen kl 21.30. Dette er et heavy metal band lokalisert i Oslo. Og jeg må si at det lille jeg får med meg av denne konserten, høres veldig bra ut. Det er element fra både det ekstreme og det progressive, så dette er midt i blinken.

Kl 22.30 går Stavanger bandet The Deviant på Rockescenen. Dette er et Death metal band fra Stavanger, og består blant annet av tidligere medlemmer fra Gehenna. Dessverre så får jeg ikke med meg hele konserten, men dette var rått!

Magnus Berg får æren av å avslutte årets festival.

Etter festivalen så sitter jeg igjen med mange positive opplevelser. Spesielt så vil jeg dra frem Ledfoot og Big Band Bonanza. De leverte virkelig og gav meg bokstavelig hakeslipp.

Samme helg som festivalen ble avhold spilte Mods på Viking stadion. Og det tror jeg festivalen merket, jeg håper bare ikke at dette merkes i en slik skala at det gjør vondt for festivalen.


Klikk her for flere bilder!

Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Big Band Bonanza, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Daniel Eriksen, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Daniel Eriksen, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Daniel Eriksen, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Daniel Eriksen, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Daniel Eriksen, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Daniel Eriksen, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Daniel Eriksen, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gentle Groove, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) John Ainsworth, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) John Ainsworth, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) John Ainsworth, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) John Ainsworth, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) John Ainsworth, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Ledfoot, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Rowdy & Raunchy, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Rowdy & Raunchy, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Rowdy & Raunchy, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Rowdy & Raunchy, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Stacie Collins, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Tronerud & Klepp, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Tronerud & Klepp, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Tronerud & Klepp, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Tronerud & Klepp, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Tronerud & Klepp, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Tronerud & Klepp, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vicereine, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vicereine, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vicereine, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vicereine, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vicereine, Dalane Blues Festival 2017 - friday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Corey Dennison, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gafoot, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gafoot, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gafoot, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gafoot, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gafoot, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gafoot, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Gafoot, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Glenn Braadland Band, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Midnight Choir, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Somewhere Beyond, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Somewhere Beyond, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Somewhere Beyond, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Somewhere Beyond, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Somewhere Beyond, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) The Deviant, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) The Deviant, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) The Deviant, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) The Deviant, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vidar Johnsen, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland) Vrakfeber, Dalane Blues Festival 2017 - saturday (Owner: Egil Jostein Ueland)

Bottom