Top

En groovy kveld i Arendal @ Barrique, 17.02.2017

Arendal Blues Band @ Barrique, Arendal, 17.02.2017 - Photo: Bjrg Fossli

Trangt, intimt og god stemning med Arendal Blues Band på Barrique i Arendal.Foto: Bjørg Fossli

Det skjer faktisk ganske mye en helt vanlig fredagskveld i Arendal by. I hvert fall på musikkfronten. Et av eventene denne fredagen var Arendal Blues band som spilte på Barrique. Jeg gleda meg til det av flere grunner. Jeg kjenner et par av de som spiller i bandet, jeg liker blues, og jeg hadde ikke opplevd dem på konsert før. Stedet er vel ikke akkurat laga for konserter med band med flere medlemmer, så jeg var ganske spent på hvordan de skulle løse det rent praktisk.

Arendal Blues Band har fem medlemmer, Runo Nygård på vokal og munnspill, Emil Viken på gitar, Lars Solberg på bass, Rune larsen på piano og saksofon og Pål (Gaffa) Gundersen på trommer. Den yngste er 18 og den eldste er 60. Musikken deres fenger alle aldre.

Lokalet på Barrique er trangt og det ble fylt godt opp i løpet av kvelden. Folk var i godt humør og koste seg med musikken som ble spilt. Det var flere tilløp til dans. Mange av de som var der hadde nok kommet for musikken og noen var fast inventar. Arendal Blues band spiller soul, blues, rock på den tradisjonelle måten i positiv forstand. Låtene er både gamle og nye. Eksempler på låtene de spilte er «If you love me like you say», «Girl in Oslo» «Cocain», «Footloose» og «Nasty Habbits»

De har grooven, trøkket og innlevelsen som kreves for sjangeren og de ulike låtene. Gutta har også sjarm og glimt i øyet. Barrique er en bar og ikke et konsertsted så belysninga er deretter. Det var en artig kveld med mye liv og god musikk og jeg vil gjerne høre dem live igjen. Jeg har heldigvis en informant i bandet.

Bottom