Top

Oslo Ess @ Østsia, 16.03.2016

Onsdag 16. mars tok Oslo ess, med support fra Eurotrash, Østsia med storm.

Østsia med sine røffe linjer, betongvegger og ellers moderne design, var et perfekt lokale for konserten, som startet på kvelden og holdt på til rundt midnatt. Oslo ess har nylig sluppet det nye albumet sitt ''Konge uten ei krone'' og har i den anledning lagt ut på turnè sammen med Eurotrash.

Oslo Ess @ Østsia, Kristiansand, 16.03.2016 - Photo: Rebekka Stray

Oslo Ess, endelig tilbake på Østsia!  Foto: Rebekka Stray

Eurotrash gikk på scenen ca. 21:15. De startet første låt utrolig bra, men publikum var litt sjenerte. Dette endret seg raskt da vokalisten ba publikum komme nærmere og hjelpe dem å holde varmen på scenen. Eurotrash leverte, de hadde gode låter, og engasjerte publikum.

Da oslo ess gikk på scenen rundt 22:00 var publikum klare. Eurotrash hadde gjort en fabelaktig jobb med å varme opp publikum! Oslo ess åpnet konserten fabelaktig, publikum sang med og danset. Åsmund Lande, vokalist i oslo ess ristet av energi på scenen.

Oslo ess hadde nylig femårs jubileum på det første albumet sitt, og feiret dette med å fremføre mange av sine gamle klasikere. Det var utrolig gøy å høre at de ikke legger de gamle låtene på hylla.

På en konsert med punk/rock band er det viktig med stemning. Hovedeffektene på en konsert for å bygge opp dette, utenom selve artisten, er om lys og lyd er bra satt opp. Jeg selv synes det var utrolig bra og det virket som publikum delte den oppfatningen. Lyden var høy, men til denne musikken bør det være høyt! Det var bra lys på scenen, jeg skulle ønske det var litt ekstra lys på sidene og ikke fullt så sentret på midten. Men utover det var det bra! Bandene henvendte seg til publikum og introduserte låtene sine. Både Oslo ess og Eurotrash hadde noe av det høyeste energiforbruket jeg har sett på en scene - utrolig gøy å se på!

Publikum hadde det gøy, de danset og sang med. Det var tydelig at her var det mange fans som har hørt mye på Oslo ess! Det kom jenter og gutter i alle aldre. Til tross for at det bare var onsdag. Oslo ess åpnet med å spørre om det var mange som skulle på jobb dagen etter, og det var flere som sa ja, men ingen lot det stoppe dem fra å gå på konsert og kose seg til langt på natt.. Jeg tror ingen angret!

Jeg hadde med glede gått på enda en konsert med disse gutta, jeg blir bare i godt humør av å høre og se på dem og det er jo det konserter handler om!

Bottom