Top

Vamp-sensasjon i Ulsvika Amfi, 30.05.2015

Vamp @ Ulsvika Amfi, Mandal, Norway, 15.05.2015 - Photo: Jan Harald Helmersen

Publikum sviktet ikke!Foto: Jan Harald Helmersen

Feature Vamp
Dato 30.05.2015
Show 19:00
Venue Ulsvika Amfi, Mandal
Publikum 800+

At over 800 billetter var solgt før konsertstart taler for seg selv. Vamp i Ulsvika hadde mange sett fra til. Det var en fantastisk kombinasjon av omgivelser og underholdning. Om været var i kjøligste laget lot ikke til å avskrekke - Denne sjansen skulle ikke gå til spille!

Ulsvika har ikke vært altfor flittig benyttet tidligere, men etter denne demonstrasjonen er det utvilsomt vist at Mandal har fått et nytt ess i ermet. Jeg håper virkelig vi får servert flere opplevelser i denne klassen fremover.

Vamp gjorde et godt valg av scene, og mottakelsen fjernet all tvil - Etter alle disse årene har de sørget for vakker og tidløs musikk, og de kommer nok til å gjøre det i mange år til. Man skal lete lenge etter noen som ikke har et minimum av kjennskap til bandet.

Nå har de fått tilbake sin opprinnelige vokalist, Jan Toft, og det siste tilskuddet er gitarfenomenet Bjørn Berge. Det kan ikke annet enn å ta musikken deres til nye høyder.

Sist jeg så Vamp i Mandal hadde de med seg Eivór Pálsdóttir, noe som også satte en veldig fin spiss på musikken. Hun var ikke med nå, men sannelig har tilfeldighetene ordnet så jeg faktisk får hilst på henne også i løpet av en ukes tid. Hun dukker igjen opp på Dalane Blues i Egersund. Moro!

Jeg håper vi snart får nye opplevelser med Vamp, og at Ulsvika blir flittig brukt fremover.


Klikk her for flere bilder!

Bottom