Top

Nye artister til Rjukan Rock Festival

RJUKAN ROCKFESTIVAL 11-12 JUNI 2010 PRESENTERER: ORBO & THE LONGSHOTS

Det er ikke hver dag idealistene i en liten rockeklubb får en henvendelse fra et av verdens største plateselskap med spørsmål om en av deres påkostede satsingsartister kan spille på festivalen klubben arrangerer. Men det skjedde i høst, da en bookingrepresentant i selveste Sony kontaktet Rjukan Rockforum. Et av landets ledende rock & roll band på alle måter, Orbo & The Longshots fra Bergen, er nå signet hos Sony hvor den nye plata "Masquerade" gis ut. Bandet har turnert i 10 år, og spilt på alle mulige slags klubber og intime scener, men nå skal de bli et festivalband, og Sony har merka seg Rjukan Rockfestival som et bra sted for bandet å spille - noe det selvsagt er fordi de blir tatt godt i mot og møter et engasjert og stemningsfylt publikum i Tveitoparken!

Orbo & The Longshots har litt av en cv å vise til på sine unge år, de har flere plater bak seg, oppvarmere for The Fabulous Thunderbirds, Little Feat, spilling med Delbert McClinton og Tom Pettys The Heartbreakers, og altså platekontrakt hos Sony; ja de er jo allerede spellemannsvinnere, og mer til. Innen festivalen er i gang har nok Sony pusha på for at bandet har blitt enda større. Noe ikke minst hiten "Rock & roll city" skal sørge for.

Rjukan Rockfestival har nå slippi 2 artister, Donkeyboy til sin familielørdag 12. juni og Orbo & The Longshots 11. juni, og kommer til å slippe en og en frem til 1. april 2010, da headlineren lørdag blir offisiell. Slik det ser ut nå så kan folk på Rjukan, i Telemarksregionen og i landet forøvrig begynne å glede seg til en rockefestival som ingen har sett maken til ;O)

Sjekk ut vår hjemmeside: http://www.rjukan-rockfestival.no

Bottom