Top

Charlie Rackstead - Trakk fullt hus X2!

Charlie Rackstead var første band ut på scenen på konsulatet lørdag og det var nok mange som var skuffet over at det ble fullt og måtte snu i døren.

...

Charlie Rackstead - #1 mest populære, og mystiske artistprofil i noen uker... Endelig kunne vi møte ham i levende live!
Foto: JHH

Bandet kom til et fullstappet lokale, med et publikum som gledet seg til konsertstart

Vi snakker om norsk pop og rock oversatt til engelsk og fremført i bluegrass/country stil tilført en dose humor. Og ikke minst stor spilleglede hos bandet og da må det bli bra.

Tenk dere splitter pine av Dum Dum Boys, fremført av denne glade gjengen på engelsk, som oppvarming for de som faktisk skulle på, Dum Dum Boys, senere på kvelden. Må innrømme at jeg var på DumDum Boys konserten også, og det var Charlie sin versjon av splitter pine som ringte i hodet når de spilte den.

For å si det enkelt å greit: Dette var kjekt! Bra fremført, og for en fantastisk oversettelse av låtene! En kjempe gjeng på scenen som virkelig koste seg. Latteren satt løst hos publikum og de serverte fin humor hele tiden. Det kom den ene etter den andre, en perlerekke av norske hits. Det var mange av de som hadde møtt opp som sang med der de kunne.

Bandet har nettopp hatt plateslipp, så det er mulig å kjøpe plata. Men, det er et band som også bør oppleves live. Kan bare si løp og kjøp platen, og kom deg på konsert nåt de er i nærheten!

Mer om Dalane Blues Festival 2014 og relaterte artikler:

Sjekk Dalane Blues Festivals profil på Festivalguiden for å finne artikler fra tidligere år!


Bottom