Top

Et spennende 2014 i vente!

ET SPENNENDE 2014 i VENTE!
KON-TIKI CLASSICAL MUSIC FEST 2014

Kunstnerisk leder: David Coucheron
Norsk Maritimt Museum, Bygdøy, 27. – 29. august 2014

Advertisment

I januar fikk musikkpublikummet i Oslo høre David Coucheron sammen med KORK i en inspirert fremførelse av Felix Mendelssohns fiolinkonsert. Det er derfor bare å glede seg til årets Kon-Tiki Classical Music Fest!

I år skal kunstnerisk leder, David Coucheron, igjen samle gode kolleger fra både inn- og utland som vil bidra med fremragende musisering på Bygdøy i august. Fra USA kommer sopranen Leah Partridge og gitaristen Jason Vieaux. Fra Norge solocellisten Ernst Simon Glaser og Sonoko Miriam Shimano Welde på fiolin og når den kinesiske solobratsjist Teng Li vil være med har vi musikere som dekker et repertoar som vil være både publikumsvennlig og spennende.

Sopranen Leah Partridge vil fremføre kjente og mer ukjente arier og sanger fra både operaer og musikaler.

Jason Vieaux og David Coucheron vil bidra med tangoer av Astor Piazzola, for ikke å glemme Niccolo Paganinis Terzetto for gitar og strykere.

Julie Coucheron er, i år som i de tre foregående årene, en bærebjelke i Festivalen med sitt glitrende klaverspill. I år spiller hun også solo - Edv. Griegs Ballade.

Kon-Tiki Classical Music Fest har også oppfordret sine musikerne til å komme med egne forslag til solo-stykker. Jason Vieaux serverer gitarmusikk av Albeniz, David og Julie spiller Waxmans Carmen fantasi og Ernst Simon vil spille flere utvalgte og hjerteknusende cellostykker.

Hjertelig velkommen til møtested for Museum, Musikk og Medmennesker!

Tid: 27. – 29. august 2014
Sted: Norsk Maritimt Museum, Bygdøy
Dagsbillett: Kr. 300,-
Festivalpass: Kr. 800,-
(Gratis inngang for barn under 12 år)

Bottom