Top

Vidunderlige Monica Heldal og Kevin Steinman på Håndtverkeren

Monica Heldal @ Håndtverkeren - Photo: Jan Harald Helmersen

Bare nydelig! Monica Heldal innfridde alle forventninger på Håndtverkeren i Kristiansand denne lørdagskvelden.Foto: JHH

Det var en av de kveldene jeg helst ville sitte hjemme. Humøret var på bånn, og det siste jeg ønsket var å treffe folk. Men jeg klarte ikke la være. Jeg måtte få med meg Monica Heldal, og selv om jeg visste det ville bli mange anledninger i løpet av året, så følte jeg at det måtte bli i kveld. Jeg angrer ikke.

Monica hadde lovet "the show of our lives" på Twitter. Show ble det kanskje ikke, men en opplevelse jeg ikke ville vært foruten, det kan jeg med hånden på hjertet bekrefte! Det er bare vakkert, om enn melankolsk og trist. Sånn er det jo ofte med sanger i country- og bluesmusikk, og det skal det også være rom for. I kveld følte jeg meg ikke alene, sammen delte vi sorger og følelser. Jeg er takknemlig og ser frem til mange flere konserter med Monica Heldal i tiden fremover. Enkelte datoer er allerede merket i kalenderen. Inntil da, Monica, tusen takk!

Kevin Steinman @ Håndtverkeren - Photo: Jan Harald Helmersen

Kevin Steinman innledet kveldens program. Kjempe kar!
Foto: JHH

Som om ikke det var nok - Bonus, og like fortreffelig, Kevin Steinman satte stemningen. Perfekt program! Han burde forøvrig ikke være oppvarming, heller skulle de spilt sammen. Det hadde passet bra.

Jeg var ikke alene om å sette pris på dem. Om det ikke var stappfullt, så var det veldig godt med folk. Atmosfæren la seg i salen før Heldal kom på scenen. De fremmerste i publikum innrettet seg på gulvet foran den lille, stemningsfult belyste scenen. Her skulle det nytes.

Både Monica Heldal og Kevin Steinman anbefales varmt. Sjekk kalenderen vår i tiden fremover. Vi skal gjøre vårt beste for å sørge for at du finner en sjanse til å bli med på konsert med disse to fantastiske mennesker!


Bildegalleri - klikk her!

Bottom