Top

Alien Ken + Ingenting @ Ambolten, Stavanger

...

Alien Ken
Foto: Rebecca Hoffmann

Alien Ken

Slå meg i hodet med noe hardt! Jeg bomma på tid! Var usikker på når konserten starta og jeg leste at noen skrev den skulle starte rundt kl.23. Det var feil gitt. Kom meg til Ambolten og fikk med meg de tre siste sangene av Alien Ken. Bedre enn null men dette bandet er bare så fett at det er en skam å ikke få med seg alt.

Man kommer i grunnen ikke nærmere skikkelig "råkk" enn dette, og på toppen av det hele så var lyden ganske bra i den lille lokalen. Fikk med meg den nye låta "Cleanse my claws", noe som var helt fantastisk rått.

Alvorlig betalt, hvis du/dere fremdeles ikke har hørt noe av Alien Ken så se til å få fingen ut! Jeg skal ihvertfall gå straks til anskaffelse av deres nye plate "Contact". Sjekk ellers ut låten "Glitter Rambo". Liker du rock så blir du hekta på denne...jeg lover ;)

Alien Ken, until next time..takk for en fantastisk konsert. Har en aning at dette blir ikke siste gangen å se dere live. Dere er RÅ!

(link til tidligere artikkel om Alien Ken)

 
...

Ingenting!
Foto: Rebecca Hoffmann

Ingenting

Dette er første gang ever jeg har fått sett Ingenting live, og hvis jeg får viljen så blir det heller ikke siste gang! Disse godt drevne karer vet hvordan å lage en god show. Regner med de fleste har hørt på Ingenting en eller annen gang men om noen av dere ikke har fått sett de live så anbefales det på det aller varmeste. Jeg følte meg "hjemme" på ett vis, hvis jeg kan skrive det sånt.

Hele kvelden var utsolgt så å si at det var tettpakket med folk er en mild beskrivelse, og det er selvfølgelig fantastisk. Ingenting er bedre enn en utsolgt show, utenom Ingenting...nå ble jeg forvirra. Beste band navnet noensinne!

Jeg hadde litt problemer med å finne en grei plass å ta bilder siden det var så mange folk, men så kom der en MC dude bort til min redning og ordnet det sånn at jeg fikk en veldig grei plass å stå for å få noen bilder. Hvis du leser dette så vet du hvem du er! Tusen takk igjen for hjelpen, utrolig snilt gjort altså.

Over til konserten igjen. Vet ikke hvorfor men jeg får alltid litt ekstra respekt for band som virkelig engasjerer seg med publikummet sitt. Dette er selvfølgelig noe guttaboys i Ingenting gjorde. Jeg tittet ofte bort til de ivrige fansene og smilene var stor. De var i himmel mens noen andre var i "godt bedugget land"..men de trivdes stort de og!

Fornøyde folk, fornøyde band (så det ut som ihvertfall) og en meget fornøyd meg selv.
Takk til Ambolten for å arrangere en skikkelig råkk-aften (med god service). Og tusen takk til bandene for to fabelaktig konserter.

Dette må dere gjenta...snart!

Flere bilder finner du på Festivalguidens Facebook side :)

Bottom