Top

Oslo World arrangerer festival i Beirut

...

Oslo World Music Festival arrangerer festival i Beirut for aller første gang i neste uke. Den heter Beirut & Beyond International Music Festival og vil foregå fra den 5.-8. desember på seks scener i den libanesiske hovedstaden.

Hovedfokuset er lokale og regionale artister fra 13 forskjellige land. Fra Norge spiller Trygve Seim og Frode Haltli. Oslo World Music Festival er initiativtaker og medarrangør.

- Vi har jobbet med dette prosjektet siden sommeren 2012 og skulle egentlig gjennomføre festivalen i september i år, men ble tvunget til å utsette den på grunn av uroen, det kjemiske angrepet i Syria og endringen av EUs reiseråd. På tross av bomben i Sør-Beirut forrige uke har vi bestemt oss for å gjennomføre festivalen og tror at det er viktig i disse tider å ikke vende ryggen til en av de områdene i verden med et enormt rikt musikkliv og mange unge mennesker med en skaperkraft utover det vanlige, sier festivalsjef Alexandra Archetti Stølen.

Under festivalen i Oslo arrangerte vi en miniutgave av Beirut&Beyond på BLÅ med fem artister som spiller i Beirut: http://www.osloworld.no/nyheter-2013/beirutbeyond/

Her er Beirut & Beyond sin Facebook page: http://www.osloworld.no/nyheter-2013/beirutbeyond/Pressekontakt:
Festivalsjef Alexandra Archetti Stølen
tlf: 95257642
mail: alexandra/a/osloworld.no

Bottom