Top

Rjukan Rockfestival 2013!

Rjukan Rockfestival arrangeres for 14. gang den 7. og 8. juni 2013. Idylliske Tveitoparken er stedet, og nå slippes de første artistene, det er DUMDUM BOYS, VINNI OG TOMMY TOKYO!

            

For første gang kan festivalen slippe flere showtoppere før jul, og det feires med å tilby publikum et begrenset antall rabatterte forhåndsbilletter på billettservice, posten og div lokale utsalg, som julegavetips og nyttårsgave, frem til nyttår

Rjukan Rockfestival følger opp fjorårets kanonfestival med Kaizers, , CC Cowboys, Sivert Høyem, DDR, Oslo Ess m. flere med et program som burde trekke enda flere musikkglade gjester til Rjukan. Utover vinteren slippes nemlig enda flere superdupermagneter som festivalen håper vil trekke til seg gjester fra fjern og nær. 

Men foreløpig dropper festivalen 3 navn, som er DumDum Boys, som er det mest populære rockebandet i Norge gjennom tidene, med et splitter pine-arsenal av allsangrefreng som savner sidestykke i Skandinavia, videre kommer altså "God morgen Norge"-Vinni, som har låter alle går og nynner på i disse dager; Tommy Tokyo kommer også, endelig, med sin originale rockestemme og låtskriveegenskaper, og han har med seg et stjernelag med musikere, som Cato Salsa. 

Kontakt:
Festivalsjef Rock Engh Roll, tlf 99224485
Epost: post ATT rjukan-rockfestival.no
Webside: http://www.rjukan-rockfestival.no
Facebook: https://www.facebook.com/Rjukanrock

Bottom