Top

JOHN FOGERTY TIL ODDERØYA LIVE FESTIVAL 2012

John Fogerty klar for Odderøya Live Festival 2012

Odderøya Live Festival er stolte over å annonsere at festivalen åpnes onsdag 11. juli med et brak: Ingen ringere enn frontfigur i Creedence Clearwater Revival, rockelegenden John Fogerty.

JOHN FOGERTY har utrolige 399 uker på VG lista – det tilsvarer syv og et halvt år helt i fronten av hva norske musikkhjerter begjærer! Stemmen og låtskriveren til Creedence Clearwater Revival øser av hele sin fantastiske samling med hits når han besøker Bendiksbukta onsdag 11. juli 2012. Fogerty ligger inne på Rolling Stone Magazines anerkjente Topp 100 lister både som vokalist, gitarist og som låtskriver.

CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL var et av sekstitallets aller største band. Fogerty har skrevet udødelige klassikere som Fortunate Son, Born on the Bayou, Up Around the Bend, Proud Mary og en lang rekke andre sanger som er like sterke i dag som da de ble skrevet. Som soloartist har Fogerty levert en rekke album hvorav flere har toppet norske salgslister.   

«Vi er sinnsykt fornøyde med å få John Fogerty til festivalen», sier Trond Nyhus, arrangør av Odderøya Live. «John Fogerty leverer forrykende liveshow med musikk hele Norge har et forhold til. Så denne kvelden vil du ikke gå glipp av!»

ODDERØYA LIVE FESTIVAL går over tre dager i Bendiksbukta på Odderøya i Kristiansand 11.-13. juli 2012. Billetter er i salg på www.billettluka.no, 7-eleven og Narvesen. Sjekk festivalens hjemmeside på www.odderoyalive.no for mer informasjon.

Bottom