Top

DET ER DDR DET ER

Det idealistiske og tyskspråklige norske rockebandet DDR er ikke tilbake. DDR er her fortsatt. Og det vil du merke.

DDR er en billedskjønn bukett idealister som ønsker å fremme tysk- og østtysk kultur i Norge med sin bayerdryppende, smultstenkede og indoktrinerende rock. I brobyggingens tjeneste er de gjerne å betrakte som en smie for å kreere vennskapskjetting mellom øst og vest og Tyskland og Norge.

Denne gangen strammer vi latexen ytterligere, vrenger dressene, kvesser gitaren, rubber batteriet, smører bassen, polerer klavianoet og gnukker blank den nye blåserekken. Det er dette du vil ha.

DDR består i front av Atle Antonsen og Johan Golden på vokal og Berit Boman på vokal og sex, backet av et syv manns orkester inkluderende nytilført blåserekke for ytterlige å kunne tilfredstille sitt krevende kvalitetspublikum. Så lenge rompa til Berit holder mål ser du DDR på en scenen nær deg.

DDR har tre plateutgivelser bak seg ”Über Alles” (99) og ”Norwegische Superknüller” (01) og ikke minst samleplata ”Das War Das” (09). Etter at de to første platene gikk rett inn på pallen blant norske rockebands tyskspråklige utgivelser i fedrelandet var det en selvsagt ting å nedkomme en samleplate med høydepunktene fra de to første utgivelsene. 

DDR kommer til Rjukan 9. juni!

De synger norske hits på tysk og har landets beste stand-up showherrer i sin midte, i tillegg til et svimlende høypotent orkester til å backe mens en supersexy dame fjaser foran på scenen og spiller kun på sex. Hvordan tror du 99 luftballonger, Svake mennesker, Vinsjan på kaia og Tøff i pyjamas høres ut med denne gjengen på tysk? Vel, det er en hemmelighet frem til showet i Tveitoparken 9. juni. Fordi folk elsker Atle Antonsen i sin særdeleshet og tyske schlägere i sin alminnelighet har festivalen sørget for full eksklusivitet i Telemark i sommer. 

Øvrige artister som er booket til festivalen i Tveitoparken 8-9 juni: CC COWBOYS, OSLO ESS, ATLE PETTERSEN, ENVY, STACIE COLLINS (US), ABSINTH, THORIS SUPERGUTT (for barna) pluss mange lokale innslag som for eks. Tinn Lizzy, et lokalt Thin Lizzy-tributeband - de siste toppartistene slippes i mars. Festivalen arrangeres forøvrig for 13. gang.
 

Bottom