foyer
Top
 

For Venues
(scener/spillesteder/utesteder/puber/nattklubber osv.)

Innhold

 1. Alle - generellt
 2. Arrangører
 3. Artister
 4. Venues (scener/spillesteder/utesteder/puber/nattklubber osv.)
 5. Annonsører
 6. Presse

Som innehaver, daglig leder eller annet relevant for et spillested, har du etterhvert mange muligheter på Festivalguiden. Foruten det helt enkle med en vanlig profil som blir vist i vanlig i søk, oversikter og på detaljvisningen, med kobling mot arrangementer osv., så kan dere i tillegg få tilgang til høyere administrator nivå for deres egen side. Da blir følgende etterhvert tilgjengelig:

 • Dere kan publisere endringer direkte uten videre godkjenning fra Festivalguiden.
 • Enkelte elementer kan låses slik at bare dere og administratorer kan gjøre endringer.
 • Større kontroll på profilens utseende, grafiske element, plassering av logo og annen utforming.
 • Integrering av spillelister, Twitter/RSS feed og andre tredjeparts funksjoner.
 • Dere får alle valg for å avlyse, sette kontaktpersoner m.m.
 • Mulighet for å skrive artikler, lage eget nyhetsbrev, RSS-feed
 • Statistikker m.m. blir tilgjengelig.
 • I stor grad får dere full kontroll over deres profil.

Medlemmer som er registrert som kontaktpersoner for slike profiler o.l. blir vanligvis ikke med i konkurransene og vinner derfor heller ikke premier. I stedet blir dere belønnet med økt profilering og synlighet på Festivalguiden. (Kontaktperson = medlem på festivalguiden som kobles mot profilen.)

Med andre ord: Gjør dere en god innsats med å holde deres profil oppdatert med datoer, beskrivelser og f.eks. artister som skal opptre, så vil dere automatisk bli uthevet og mer synlig i oversikter og søk.

Dere vil også kunne få gratis bannerplass for kortere perioder, samt at dere vil bli prioritert på forsiden.

Slik gradering kan også oppnås ut i fra linking og samarbeidsordninger. F.eks. at det gjøres en avtale med Festivalguiden hvor begge parter oppfører den andre som samarbeidspartner e.l. med link-/bannerutveksling.

Konkurranser
Vi kommer til å ha hyppige konkurranser av forskjellig slag. Foruten at innsats premiers avhengig av bonuspoeng for bidrag på Festivalguiden, så kommer det også varianter med SMS og andre midler.
En yndede premietyper er selvfølgelig billetter til populære arrangement, CD plater, t-shirts osv. Kan dere tilby et par billetter eller andre fristelser, vil det resultere i meget bra publisitet for nettopp deres event.

Dette kommer det til å satses godt på fremover, og det er meget god reklame!

SMS
Dere står helt fritt til å benytte våre SMS-tjenester til å opplyse deres tilhengere om oppdateringer m.m. Ta gjerne kontakt for å få dette ordnet best mulig (kodeord osv.). Dette forblir også gratis, siden vi da vil kunne dekke utgiftene via prisen pr. SMS.

Alt som er nevnt ovenfor er gratis. Dvs. vanlige funskjoner som er tilgjengelig for alle som ønsker det. Vi har i tillegg mulighet til å gi ytterligere profilering mot vederlegg. Da i form av utheving i oversikter, lister og søk, eller banner/annonser til rimelige priser.

Ta gjerne kontakt hvis dere har spesielle ønsker, forslag eller behov!

Til slutt vil vi også opplyse om en ny ordning.
Det blir mulig å betale et mindre (rimelig!) årlig beløp for å sikre at deres profil blir prioritert fra vår side, at konserter, show, datoer, beskrivelser osv. blir oppdatert selv om dere ikke har tid eller anledning til å administrere det selv.

Ta kontakt for individuellt tilpasset tilbud :)

Bottom