foyer
Top
 

For arrangører

Innhold

 1. Alle - generellt
 2. Arrangører
 3. Artister
 4. Venues (scener/spillesteder/utesteder/puber/nattklubber osv.)
 5. Annonsører
 6. Presse

Som arrangør av en festival eller annet arrangement har du mange muligheter på Festivalguiden. Foruten det helt enkle med en vanlig profil der arrangementet blir vist vanlig i søk, oversikter og på detaljvisningen, med kobling av artister osv., så kan dere i tillegg få tilgang til høyere administrator nivå for deres arrangement. Da blir følgende etterhvert tilgjengelig:

 • Dere kan publisere endringer direkte uten videre godkjenning fra Festivalguiden.
 • Enkelte elementer kan låses slik at bare dere og administratorer kan gjøre endringer.
 • Større kontroll på profilens utseende, grafiske element, plassering av logo og annen utforming.
 • Integrering av spillelister, Twitter/RSS feed og andre tredjeparts funksjoner.
 • Dere får alle valg for å avlyse, fjerne og legge til artister, administrere kontaktpersoner og roller, sette hvem som er headliner, oppvarming osv.
 • Mulighet for å skrive artikler, lage eget nyhetsbrev, RSS-feed
 • Statistikker m.m. blir tilgjengelig.
 • Dere vil også få påminnelser og oppdateringer når det er hensiktsmessig.
 • I stor grad får dere full kontroll over deres arrangements profil.

Medlemmer som er registrert som kontaktpersoner for festivaler o.l. blir vanligvis ikke med i konkurransene og vinner derfor heller ikke premier. I stedet blir dere belønnet med økt profilering og synlighet på Festivalguiden.

Med andre ord: Gjør dere en god innsats med å holde deres arrangement oppdatert med datoer, beskrivelser og f.eks. artister som skal opptre, så vil dere automatisk bli uthevet og mer synlig i oversikter og søk.

Dere vil også kunne få gratis bannerplass for kortere perioder, samt at dere vil bli prioritert på forsiden.

Slik gradering kan også oppnås ut i fra linking og samarbeidsordninger. F.eks. at det gjøres en avtale med Festivalguiden hvor begge parter oppfører den andre som samarbeidspartner e.l. med link-/bannerutveksling.

Konkurranser
Vi kommer til å ha hyppige konkurranser av forskjellig slag. Foruten at innsats premiers avhengig av bonuspoeng for bidrag på Festivalguiden, så kommer det også varianter med SMS og andre midler.
En yndet premietype er selvfølgelig billetter til populære arrangement. Kan dere tilby et par billetter eller andre fristelser, vil det resultere i meget bra publisitet for nettopp deres event.

Dette kommer det til å satses godt på fremover, og det er meget god reklame!

Alt som er nevnt ovenfor er gratis. Dvs. vanlige funskjoner som er tilgjengelig for alle som ønsker det. Vi har i tillegg mulighet til å gi ytterligere profilering mot vederlegg. Da i form av utheving i oversikter, lister og søk, eller banner/annonser til rimelige priser.

Ta gjerne kontakt hvis dere har spesielle ønsker, forslag eller behov.

Til slutt vil vi også opplyse om en ny ordning. Det blir mulig å betale et mindre (rimelig!) årlig beløp for å sikre at deres profil blir prioritert fra vår side, at artister, datoer, beskrivelser osv. blir oppdatert selv om dere ikke har tid eller anledning til å administrere det selv. Ta kontakt for individuellt tilpasset tilbud :)

Bottom