foyer
Top

Singers Circle - ''Tett på artister'' - Sesongpremiere

 

Sesongpremiere

Singers Circle "Tett på Artister"

Konsert / Livestream 17. Oktober 2015 på Cafe Sting Stavanger

Pressphoto

Inspirert av konsertene på "The bluebird café" i Nashville, der store låtskrivere spiller sine beste låter og forteller om skriveprosessen og historien bak sine egne låter, drar konseptet nå i gang på Cafe Sting i Stavanger! De første fire ut er Stine Kristiansen, Hilde Selvigvåg, Henriette Lodden og Maribelle Orlin som hver for seg har hatt suksess som låtskrivere.

Om artistene

Stine Kristiansen er en ung artist fra Stavanger. Hun begynte å legge ut sang-videoer på Youtube 6.mai 2013, til stor suksess.

I vår debuterte Hilde Selvikvåg med albumet “Slepp meg fri” på klingende jærdialekt, produsert av Odin Staveland. Albumet har fått strålende mottakelse med bl.a radiolisting på NRK P1 og terningkast fem fra “Under lupen”-redaksjonen i NRK-programmet “Norsk på norsk”.melodiføring, stemmeprakt og bruk av jærdialekta.

"Hilde Selvikvåg har med sin debut, Slepp meg fri, laget en skikkelig vakker smyger av en plate. Her var det veldig mange fine sanger som fortjener oppmerksomhet." - Nrk P1

Når Hilde står på scenen har hun stor evne til å formidle låtene med sin naturlige sjarm og innlevelse. Hennes store styrker som låtskriver ligger i melodiføring, stemmeprakt og bruk av jærdialekten. Selv trakterer hun både piano og torader.

Henriette Lodden (27) er en singer/songwriter fra Sandnes. Hun har drevet med musikk hele livet og skrevet sanger i en årrekke. De fleste sangene er blitt til bak pianoet og har i seg elementer fra soul, pop og jazz. Gjennom sterke, sjelfulle tekster og varme harmonier tar hun deg med på en tankereise mot et mål der fremme. En ferd fremover – snublende, men trygg.

Hun har opptrådt mye i private sammenhenger og har de siste årene tatt steget ut i det offentlige rom med debutplaten ”Never Quite There” som kom ut i 2013. På scenen har hun evne til å fange publikum med både musikk og sjarm og vil for nye lyttere fremstå som en moden artist.

Maribelle Orlin er en sanger og låtskriver basert i Stavanger. Bergensjenta har definitivt sin egen klang og særpreg i musikalske uttrykk og vokal. Maribelle har hele sitt liv skrevet dikt og sanger. Hun er utdannet musikalartist fra Performing arts school i Gøteborg.

Maribelle har levert et levende album, "Revolution", med et mangfoldig lydbilde i retning vise, pop og rock.

I tillegg til velskrevne låter og god produksjon er Maribelle Orlin en av de beste og mest spennende kvinnelige artistene i Norge for tiden.

Norgel Booking Byrå: Singers Circle “Tett på Artister”
Nbb TvOut "Into your home": Livestream

 


Programledere: Kalle & Maribelle

 
Bottom