foyer
Top

Rosfjord Beach Party 2015

 
Stemning! @ Rosfjord Beach Party 2015, Lyngdal, Norway - Photo: Jan Harald Helmersen

Livlig foran scenen på Rosfjord Beach Party 2015Foto: Jan Harald Helmersen

Rosfjord Beach Party 2015 er det sjette i rekken av denne årlige, fantastiske festhelgen utenfor Rosfjord Strandhotell i Lyngdal. Det blir bare bedre for hvert år! Om lag 2000 fylte opp foran hotellet og scenen som reises hvert år for to dager med fest, moro og musikk.

Det rigges opp store telt med sitteplasser, mat og drikke. Denne strandfesten har ikke værforbehold.

Event Rosfjord Beach Party
Venue Rosfjord Strandhotell, Lyngdal, Norway
Dato 12.-13.06.2015
Publikum Godt med folk! ca 2000

Lyd, lys og anlegg for øvrig holder veldig høy standard, og det samme kan sies om bookingen.

Gunnar Thommesen & co har virkelig fått til mye bra rundt dette konseptet. Vi har vært med nesten hver gang, med noen få unntak, og det har vært veldig bra hver eneste gang. Besøkstallene taler egentlig for seg selv.

En annen ting jeg la merke til var at forholdet mellom antall påmeldte på Facebook, og det virkelige oppmøtet var så nærme. Nesten 1:1. Ofte er tallene fra FB event veldig mye lavere enn virkeligheten. Festivalguidens statistikk viste også stor interesse for festivalen.

Jeg tolker dette som at de ansvarlige har kokt sammen en ganske ideell oppskrift på suksess. Ukjente bestanddeler booking (stjernestøv), markedføring, innsats, service og rykte fra tidligere. Det kan umulig være feil å glede seg til neste år?!

De fyrte i gang festen på fredagen med god gammeldags hardrock presentert av Vennesla-/Kristiansandsbandet Metalworx. De kjører på med velkjente 80 talls hits av blant andre Kiss, W.A.S.P., Iron Maiden, Judas Priest. De leverte et meget energisk sett, der vokalist Bernt Fjellestad dro igang flere høye falsettskrik til manges fornøyelse.

Jeg har vært med mer enn en gang når disse spiller til fest – det slår aldri feil! Sakte, men sikkert, ble det varmere og varmere foran scenen. Akkurat passe når kveldens headliner, Plumbo, skulle overta.
Da var det ingen vei tilbake! Etter et kort sceneskifte var det partybandet fra Sande i Vestfold som inntok scenen. De trengte ingen nærmere presentasjon. Det man får er en konsert full av allsang, på sanger de aller fleste i publikum kjenner ut og inn. Plumbo leverte varene til stormende jubel fra et feststemt publikum.

Lørdagen kunne by på musikk fra BIG B & The Wranglers, Thom Hell m.band, Onsdagsbandet, G. Thomas band med Elg (kjent fra Dance With A Stranger), og ikke minst Postgirobygget. Postgirobygget må man jo kunne si er sommerbandet Nr. 1 her til lands. De leverer slager på slagere som er lydsporet til mange tusen Nordmenn sine sommerminner oppigjennom årene. Her ble det da også allsang av de store høyder under konserten.

Vi koste oss storlig denne helga, og det så det ut som de aller fleste gjorde. Værgudene var på arrangørenes side, og med det kan vi endelig si at sommeren er i gang.


Klikk her for flere bilder! Fredag | Lørdag

 
Bottom