foyer
Top

Maribelle, Release party @ Checkpoint Charlie 11.04.2015

 

Maribelle var for meg et ubeskrevet blad da jeg skulle dekke releasekonserten på hennes cd. “Revolution”på “Checkpoint Charlie” fredags kveld. Så jeg måtte undersøke litt om bakgrunnen hennes.

Maribelle Orlin @ Checkpoint Charlie, Stavanger 11.04.2015 - Photo: Oddvar Johnsen

Maribelle Orlin hadde releaseparty for sitt nye album "Revolution". På scenen, fra venstre, Leif Måsvær (gitar), Ray Johnson (keyboard), Kjetil Fjelde (perkusjon og gitar), Are Øverland (trommer) og Glen Gedda Junger (bass).Foto: Oddvar Johnsen

Maribelle Orlin er en sanger og låtskriver basert i Stavanger. Hun er født og oppvokst på vestlandet. Maribelle har hele sitt liv skrevet dikt og sanger. Hun er utdannet musikalartist fra Performing arts school i Gøteborg, og har etter endt utdannelse der, deltatt i diverse show og musikaler, både som rolleinnehaver og ensemble. Blant andre "Trollmannen fra Oz", "Annie" og "Some like it hot”.

Maribelle Orlin @ Checkpoint Charlie, Stavanger 11.04.2015 - Photo: Oddvar Johnsen

Maribelle
Foto: Oddvar Johnsen

Selve konserten startet litt over kl. 22.00 og lokalet var ca. halvfullt, og de aller fleste fant seg en plass foran scenen. Maribelle så ut som hun koste seg på scenen, småpratet litt mellom sangene og musikken vekslet mellom pop og pop/rock. Det er tydelig at Maribelle har utviklet seg til å bli en rutinert singer-songewriter. Sangene formidler glede og kjærlighet, og ble fremført med en sårhet i røsten, og stor innlevelse av artisten. Sangene fra platen “Revolution” som er hennes først utgivelse var både melodiøse og fengende. Sangen med navnet “Red, red wine” er ikke en coverlåt fra en annen kjent gruppe, men en vakker egenskrevet sang. Alle sangene og melodiene har hun skrevet selv, med unntak av to, som hun har skrevet sammen med andre musikere.

Konserten startet med sanger som “This love is poisen”,”In love with the wind” som er av de roligste på cd’en, og avsluttet med den litt mere rockede”Revolution” som også er tittelsporet på CD’en.

Med seg på scenen hadde hun flere kjente og flinke lokale musikere. Leif Måsvær trakterte gitaren, Ray Johnson var kappellmester og spilte keyboard. Glen Gedda Junger på bass, Are Øverland på trommer og Kjetil Fjelde på perkusjon og gitar.

Etter konserten var de signering og salg av den nye platen “Revolution” hvor jeg var så heldig å sikre meg en signert cd nr. 2 av førsteutgivelsen.

Jeg vil anbefale alle som liker denne type musikk om få med seg en konsert med Maribelle, for dette er en artist vi garantert kommer til å høre mere fra.


Klikk her for flere bilder fra konserten!

 
Bottom